Yksityisyydensuojakäytännöt

Weetabix Limited – Tietosuojailmoitus – Versio: 11. toukokuuta 2018

Tämä on tietosuojailmoitus yhtiölleWeetabix Limited, osoite Weetabix Mills, Burton Latimer, Kettering, Northamptonshire NN15 5JR (yhtiön rekisterinumero: 00267687) (“Weetabix” tai “me” tai “meidän” tai “meille”). Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet henkilötietojesi suojaamiseen. Tämä tietosuojailmoitus kertoo sinulle (olit sitten tuotteidemme ja palveluidemme kuluttaja (“Kuluttaja”); tai kanssamme toimivan liiketoimen tai organisaation edustaja (“Liiketoimintakontakti”)) miten käytämme ja huolehdimme henkilötiedoistasi, kun: 

(1)  Käyt verkkosivullamme (“Verkkosivu”); tai 

(2)  Otat osaa mihin tahansa tarjoamaamme kilpailuun (“Kilpailut”); tai

(3)  Olet kanssakäymisessä kanssamme asiakaspalveluun, markkinointiin tai liiketoimintaan liittyvissä asioissa; tapahtuipa tämä sitten puhelimitse, sähköpostilla, online-yhteydenottolomakkeilla, kirjeellä, tapaamisessa tai muun viestinnän kautta (yksinkertaisuuden vuoksi viittaamme kaikkeen tällaiseen viestintään “Kanavien” kautta tapahtuvana); tai

(4)  Olet läsnäolevana tiloissamme ja alueillamme (“Läsnäolo”).

Viittaamme tässä tietosuojailmoituksessa Verkkosivuun, Kilpailuihin, Kanaviin tai Läsnäoloon yhdessä termillä “Viestintäkanavat”. Viittaamme sinun ja meidän välisiin Viestintäkanavien kautta tapahtuneisiin kanssakäymisiin termillä “Viestintä”.

Tämä tietosuojailmoitus kertoo sinulle myös omista tietosuojaoikeuksistasi sekä lain suojasta. Katso myös Sanasto kohdasta 10tämän ilmoituksen lopussa, jotta ymmärrät tässä ilmoituksessa käytettyjä termejä.

Tämä tietosuojailmoitus sisältää seuraavat tiedot alla mainituissa kohdissa:

1. TÄRKEÄÄ TIETOA 

2. SINUSTA KERÄÄMÄMME TIEDOT

3. MITEN HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN

4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

5. HENKILÖTIETOJESI LUOVUTUKSET

6. KANSAINVÄLISET SIIRROT

7. TIETOTURVA

8. TIETOJEN SÄILYTYS

9. LAILLISET OIKEUTESI

10. SANASTO

1. Tärkeää tietoa

Tämän tietosuojailmoituksen tarkoitus

Tämä tietosuojailmoitus tarjoaa tietoa siitä, miten Weetabix kerää ja käsittelee henkilötietojasi erinäisen Viestinnän tuloksena. 

Viestintäkanavia ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä kerää tietoisesti alle 16-vuotiaiden henkilötietoja markkinointitarkoituksiin.

On tärkeää, että luet tämän ilmoituksen yhdessä muiden mahdollisten tietosuoja- ja käsittelyilmoitusten kanssa, joita saatamme saattaa nähtäväksesi tietyissä tilanteissa kerätessämme tai käsitellessämme tietojasi, jotta tiedät, miten ja miksi henkilötietojasi käsitellään. Tämä ilmoitus täydentää muita ilmoituksia, ei korvaa niitä. 

Rekisterinpitäjä

Weetabix Limited on Viestintäkanavien kautta saataville asettamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjä. 

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan (Data Protection Officer, “DPO”), joka on vastuussa tätä ilmoitusta koskevista kysymyksistä. Jos sinulla on kysyttävää tästä ilmoituksesta, mukaan lukien mahdolliset laillisten oikeuksiesi käyttöpyynnöt (kuten mainittu kohdassa 9 alla), ota yhteyttä DPO:hon käyttäen alla olevia yhteystietoja. 

Yhteystiedotja valitukset

Yhteystietomme ovat kokonaisuudessaan:

Oikeushenkilön koko nimi:Weetabix Limited (yhtiön rekisterinumero: 00267687)

Yhteyshenkilön nimi: Weetabixin tietosuojavastaava 

Sähköpostiosoite:DPO@weetabix.com

Postiosoite: The Weetabix Data Protection Officer, Weetabix Limited, Weetabix Mills, Burton Latimer, Kettering, Northamptonshire NN15 5JR 

Sinulla on oikeus valittaa milloin tahansa Yhdistyneen Kuningaskunnan tietosuojavalvonnasta vastaavalle viranomaiselle (Information Commissioner's Office, ICO) (www.ico.org.uk). Haluaisimme kuitenkin mahdollisuuden käsitellä huolenaiheesi itse ennen yhteydenottoa ICO:hon, joten otathan meihin ensin yhteyttä. 

Muutokset tietosuojailmoitukseen ja muutosilmoitusvelvollisuutesi

Tämä versio on päivitetty viimeksi 11. toukokuuta 2018. 

On tärkeää, että meillä olevat tiedot sinusta ovat tarkkoja sekä ajantasaisia. Pidäthän meidät selvillä henkilötietojesi muutoksista suhteemme aikana.

Kolmannen osapuolen linkit

Verkkosivumme voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, liitännäisiin, evästeisiin, mediaan ja sovelluksiin. Näiden linkkien klikkaaminen tai yhteyksien mahdollistaminen voi antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden kerätä tai jakaa tietojasi. Me emme hallinnoi näitä kolmansien osapuolten verkkosivuja, emmekä näin ollen vastaa niiden tietosuojasta. Kun poistut Verkkosivultamme, kehotamme sinua lukemaan jokaisen käymäsi verkkosivun tietosuojailmoituksen.

2. Sinusta keräämämme tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkea sellaista yksilöä koskevaa tietoa, jonka perusteella yksilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, josta tunnisteet on poistettu (anonyymi tieto).

Viestintäkanavia koskien voimme kerätä, käyttää, varastoida ja siirtää erilaisia sinua koskevia henkilötietoja, jotka olemme lajitelleet seuraavasti:

·  Tunnistetiedot -nämä koostuvat tiedoista, joita voidaan käyttää tunnistamiseesi (ja antaessasi huollettavan henkilön tietoja valitusta, tiedustelua tai palautetta antaessasi, kyseisen huollettavan tietoja) ja jotka sisältävät siten: nimen; tittelin; iän; syntymäajan (ja samat huollettavia koskevat tiedot soveltuvissa tapauksissa). Tähän sisältyvät myös Läsnäoloa koskien: antamasi vierailijan kirjautumistiedot (sisältäen soveltuvat ajoneuvotiedot ja liiketoimesi nimen); valvontakamerakuvat ja turvajärjestelmiemme tallenteet; sekä kaikki vierailuusi liittyvät terveys- ja turvallisuustiedot.

· Yhteystiedot - nämä koostuvat sinuun tai huollettavaasi yhteyttä otettaessa käytettävistä tiedoista, eli: osoite; sähköpostiosoite; ja puhelinnumerot.

· Taloustiedot - nämä koostuvat sinua koskevista taloudellisista tiedoista, eli: pankkitilin tiedot ja maksutiedot.

· Maksutiedot - nämä koostuvat maksutiedoista, eli: tiedot sinulle ja sinulta suoritetuista maksuista; tuotteisiimme käyttämiesi kuponkien tiedot; muut tiedot koskien tuotteita ja palveluita, joita olemme saattaneet tarjolle joko suoraan tai epäsuorasti (’epäsuorasti’ tarkoittaessa valmistamiamme tuotteita, joita jakelevat kolmannet osapuolet).

· Tekniset tiedot - nämä koostuvat Verkkosivumme kanssakäymiseen liittyvistä tiedoistasi, eli: IP-osoite; selaimen tyyppi ja versio. 

· Profiilitiedot - nämä koostuvat profiilitiedoistasi, eli: valmistamiamme tuotteita koskevien tekemiesi ostosten tai tilausten tiedot; ruokaa, juomaa ja ostokäyttäytymistäsi koskevat mieltymyksesi; ruokavaliomieltymyksesi; jakamasi terveys- ja allergiatiedot; palautteet ja kyselyvastaukset. 

· Käyttötiedot - nämä koostuvat tiedoista siitä, miten käytät Viestintäkanaviamme, tuotteitamme ja palveluitamme. 

· Markkinointi - ja viestintätiedot - nämä koostuvat tiedoista markkinointiin ja viestintään liittyen, eli: mieltymyksesi meiltä saatua markkinointia kohtaan; antamasi tiedot markkinointiimme liittyen, kuten suhteessa kyselyihimme, haastatteluihimme, havaintoihimme ja kilpailuihimme; sekä viestintämieltymyksesi.

· Muut tiedot  - nämä ovat muita halutessasi kanssamme jakamiasi henkilötietoja.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös “Yhdistettyjä tietoja”,kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistettyjä tietoja voidaan johtaa henkilötiedoistasi, mutta niitä ei katsota henkilötiedoiksi lain tarkoituksessa, sillä nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan tai epäsuorasti. Voimme esimerkiksi kerätä ja anonymisoida Käyttötietojasi laskeaksemme tiettyä ominaisuutta käyttävien kävijöiden prosenttiosuuden; tai voimme kerätä ja anonymisoida Profiilitietojasi tilastolliseen- ja trendianalyysiin sekä tuotteidemme, palveluidemme ja markkinointimme parantamiseen. Jos kuitenkin yhdistämme Yhdistettyjä tietoja henkilötietoihisi siten, että siitä voidaan tunnistaa sinut suoraan tai epäsuorasti, käsittelemme niitä kuin henkilötietoja, joita näin ollen käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Henkilötietojen erityiskategoriat sisältävät tietoja rodustasi tai etnisyydestäsi, uskonnollisista tai filosofisista uskomuksistasi, seksielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista näkemyksistäsi, ammattiliittojäsenyydestäsi sekä tietoja terveydestäsi ja geneettisiä sekä biometrisiä tietojasi. Ainoat sinua koskevat Henkilötietojen erityiskategoriat joita käsittelemme ovat suostumuksellasi luovuttamasi allergia- ja terveystiedot tai lain vaatimat tiedot.

Emme kerää tai käsittele mitään rikosoikeudellisia tietoja rikkomuksista tai tuomioista tämän tietosuojailmoituksen laajuuden puitteissa.

Jos et toimita henkilötietojasi

Silloin, kun meidän on kerättävä tietojasi lain tai kanssasi solmimamme sopimuksen velvoittamana ja et toimita pyytämiämme tietoja, emme välttämättä pysty suorittamaan sopimuksellisia velvoitteita kanssasi tai saavuttamaan haluamaamme sopimussuhdetta (esimerkiksi tavaroiden tai palveluiden tarjoaminen sinulle). Tässä tapauksessa saatamme joutua perumaan tuotteen tai palvelun, jonka olet hankkinut meiltä, mutta ilmoitamme tästä erikseen. Jos vaadimme terveys- ja turvallisuustietoja Läsnäolon tarkoituksiin etkä niitä toimita, emme voi päästää sinua toimitiloihimme.

3. Miten henkilötietojasi kerätään?

Käytämme eri keinoja keräämään henkilötietoja sinusta ja sinulta, mukaan lukien seuraavat:

· Suora kanssakäyminen. Voit antaa henkilötietojasi käyttämällä Viestintäkanavia. Tämä sisältää henkilötiedot, joita annat:

· täyttäessäsi online-lomakkeen Verkkosivullamme;

· pyytäessäsi markkinointitietoja tai tuotteita lähetettäväksi itsellesi;

· otat osaa kilpailuun, promootioon tai kyselyyn; 

· annat meille palautetta, teet tiedustelun tai valituksen; tai

· osallistut Läsnäoloa vaativaan toimeen. 

· Automaattinen teknologia tai kanssakäyminen. Ollessasi vuorovaikutuksessa Verkkosivun kanssa, voimme kerätä laitteistostasi ja selaustoimistasi sekä -kaavoistasi Teknistä tietoa automaattisesti. Näitä henkilötietoja keräämme evästeiden ja muiden teknologioiden avulla. Katso lisätiedot Evästekäytännöstämme. Keräämme myös automaattista valvontakamerakuvaa toimitiloissamme.

· Kolmannet osapuolet ja julkiset lähteet. Toimiessasi Kuluttajan ominaisuudessa voimme saada sinua koskevia henkilötietoja eri kolmansilta osapuolilta sekä julkisista lähteistä, kuten alla mainittu: 

· Tekniset tiedot analytiikkapalveluiden tarjoajilta kuten Googlelta;

· Tunnistetiedot, Yhteystiedot, Maksutiedot, Profiilitiedot kolmansien osapuolten jakelijoilta tai jälleenmyyjiltä suhteessa palautteeseesi, tiedusteluihisi tai valituksiisi;

· Tunnistetiedot, Yhteystiedot, Maksutiedot, Profiilitiedot sosiaalisesta mediasta, julkisilta verkkosivuilta, uutistoimistoilta ja toimittajilta suhteessa palautteeseesi, tiedusteluihisi tai valituksiisi;

· Tunnistetiedot, Yhteystiedot, Maksutiedot, Profiilitiedot, Markkinointi- ja viestintätiedot kolmansien osapuolten markkinointiorganisaatioilta, jotka suorittavat kyselyjä, kilpailuja, haastatteluita tai fokustutkimuksia puolestamme;

· Suhteessa Liiketoimintakontakteihin Tunniste- ja Yhteystiedot julkisista lähteistä kuten Companies Houselta.

4. Miten käytämme henkilötietojasi

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sen sallii. Useimmiten käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa (katso vastaavien termien selitykset Sanastosta, kohta 10):

· Sopimustarkoituksiin.

· Kun lailliset intressimme (tai kolmannen osapuolen intressit) niin vaativat ja sinun intressisi tai perusoikeutesi eivät ylitä näitä intressejä.

· Kun meidän on noudatettava laillista tai säädöksellistä velvoitetta.

Yleensä emme nojaa suostumukseen henkilötietojesi käsittelyn laillisena perusteena, paitsi suhteessa: 

· Suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen sinulle (tapauksissa, joissa emme nojaa laillisiin intresseihin); tai

· Antamiesi henkilötietojen terveys- ja allergiatietoihin liittyvien erityiskategorioiden käsittelyyn  Läsnäolon tarkoituksissa laillinen perusteemme käsitellä kyseisiä henkilötietoja on kuitenkin joko: (a) laillinen intressimme huolehtia (soveltuvin osin) sinusta, toimitiloistamme, välineistämme, henkilöstöstämme, vieraistamme, tuotteista ja palveluista; tai (b) laillinen perusta noudattaa terveyttä ja turvallisuutta säätelevää lakia; joka tapauksessa voimme pyytää suostumustasi, jos henkilötietojen Erityiskategorioiden käsittelyn soveltuvat tietosuojalait näin vaativat lisävaatimuksena.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä(yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä).

Henkilötietojesi käyttötarkoitukset

Olemme viitanneet tietosuojailmoituksessa (mukaan lukien alla olevat tiedot) kuvaukseen tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi sekä niiden lailliseen perustaan. Olemme myös tunnistaneet lailliset intressimme sikäli kuin on tarpeen.

Huomaathan, että voimme käsitellä henkilötietojasi useamman kuin yhden laillisen perustan mukaan, riippuen tietojen tarkasta käyttötarkoituksesta. Ota meihin yhteyttä(yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä), jos tarvitset tarkkoja tietoja vetoamastamme laillisesta perusteesta henkilötietojasi käsitellessämme silloin, kun alla olevassa taulukossa on mainittu useampi kuin yksi laillinen peruste. 

Tarkoitus/toiminta Tiedon tyyppi Laillinen käsittelyn perusta (sisältäen laillisen intressin perustan, jos soveltuu)

Jos olet Liiketoimintakontakti, kanssakäyminen kanssasi meidän ja sinun liiketoimintaan liittyen, sisältäen:

·       Maksujen, suoritusten ja palkkioiden käsittely

·       Saatavien velkojemme perintä

·       Tilaustesi käsittely ja toimitus

·       Tavaroiden tai palveluiden hankinta sinulta

·       Tunnistetiedot

·       Yhteystiedot 

·       Taloustiedot

·       Maksutiedot

·       Laillinen intressi (varmistamaan toimiva suhde sekä sopivat yhteyspisteet ja viestintä, käsittelemään tiedustelut ja ongelmat, meidän, sinun ja muiden kolmansien osapuolten turvaamiseksi terveys- ja turvallisuusnäkökulmasta)

·       Sopimuksen suorittaminen kanssasi

Suhteemme hallinta kanssasi, joka sisältää:

·       Ehtojemme ja tietosuojakäytäntömme muutoksista ilmoittaminen sinulle

·       Sinulle osoitettu pyyntö antaa palautetta tai osallistua kyselyyn, fokusryhmään tai tarkkailututkimukseen

·       Osallistumisesi mahdollistaminen arvontaan, kilpailuun tai kyselyyn

·       Tunnistetiedot

·       Yhteystiedot

·       Profiilitiedot

·       Markkinointi- ja viestintätiedot

·       Käyttötiedot

·       Muut tiedot

·       Lailliset intressit (pitää tallenteemme ajan tasalla, tutkia, miten osapuolet käyttävät tuotteitamme ja palveluitamme, kehittää tuotteitamme ja palveluitamme sekä kasvattaa liiketoimintaamme)

·       Suostumus muuhun markkinointiviestintään

Tietoanalytiikan käyttö verkkosivumme, tuotteidemme/palveluidemme, markkinoinnin, asiakassuhteiden sekä kokemusten parantamiseen

·       Tekniset tiedot

·       Käyttötiedot

Lailliset intressit (asiakastyyppien määrittely tuotteillemme ja palveluillemme, verkkosivumme päivittäminen, liiketoimintamme ja markkinointistrategiamme kehittäminen)
Suositusten ja ehdotusten tekeminen sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista

·       Tunnistetiedot

·       Yhteystiedot

·       Profiilitiedot

·       Käyttötiedot

·       Markkinointi- ja viestintätiedot

·       Muut tiedot

Lailliset intressit (tuotteidemme/palveluidemme kehittäminen ja liiketoiminnan kasvattaminen)

Suostumus markkinoinnin postituskampanjoihin

Asiakkaiden valitusten, tiedustelujen sekä ongelmien käsittely

·       Tunnistetiedot

·       Yhteystiedot

·       Taloustiedot

·       Maksutiedot

·       Profiilitiedot

·       Markkinointi- ja viestintätiedot

·       Käyttötiedot

·       Muut tiedot

 

·       Lailliset intressit (tallenteidemme ajan tasalla pitäminen, valitusten, tiedustelujen sekä ongelmien ratkaisujen etsintä, brändimme ja asiakkaidemme uskollisuuden sekä suhteiden ylläpito ja kehitys)

 

Markkinointi 

Me voimme käyttää Tunnistetietojasi, Yhteystietojasi, Käyttötietojasi, Profiilitietojasi, Markkinointi- ja viestintätietojasi markkinointitarkoituksiin suhteessa tuotteisiimme ja palveluihimme, olettaen että olet valinnut kyseisen markkinointiviestinnän vastaanottamisen (tilainteissa, joissa olemme varmistaneet, että emme nojaa laillisiin intresseihimme laillisena perustanamme henkilötietojesi käsittelyyn kyseisessä tarkoituksessa).

Pois jättäytyminen (opt-out)

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuoliamme lopettamaan markkinointiviestinnän lähettämisen milloin tahansa valitsemalla opt-out -linkin missä tahansa sinulle lähetetyssä markkinointiviestissä tai ottamalla meihin yhteyttämilloin tahansa (yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä). Sinulla on myös erillinen oikeus esittää vastalauseesi markkinoinnille, jossa käytämme laillista intressiämme henkilötietojesi käsittelyyn; voi esittää vastalauseen käyttämällä kohdan 1 ylläyhteystietoja.

Evästeet

Voit asettaa selaimesi kieltäytymään kaikista tai joistain evästeistä tai ilmoittamaan sinulle, kun verkkosivut haluavat tallentaa evästeitä. Jos poistat evästeet käytöstä, huomaathan, että jotkin Verkkosivumme osat voivat muuttua pääsemättömiksi tai lakata toimimasta kunnolla. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä saat Evästekäytännöstämme.

Tarkoituksen muutos 

Käytämme henkilötietojasi vain siihen tarkoitukseen, johon niitä on kerätty, paitsi jos katsomme kohtuudella tarvitsevamme niitä johonkin muuhun tarkoitukseen, joka on alkuperäisen tarkoituksen kanssa yhteensopiva. Jos haluat selityksen siitä, miten käsittely uuteen tarkoitukseen on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa, ota meihin yhteyttä(yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä). 

Jos tarvitsemme henkilötietojasi liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme siitä sinulle ja selitämme laillisen perusteemme näin toimimiselle.

Huomaathan, että voimme käsitellä henkilötietojasi ilman tietämystäsi tai suostumustasi yllä olevien sääntöjen mukaisesti, sikäli kun laki näin vaatii tai sallii.

5. Henkilötietojesi luovutukset

Voimme jakaa henkilötietojasi alla mainittujen osapuolten kanssa tässä tietosuojailmoituksessa mainittuihin tarkoituksiin, mukaan lukien yllä kohdassa 4 olevan taulukon tarkoitukset:

· Sisäiset kolmannet osapuolet, kuten mainittu osiossa ’Sisäiset kolmannet osapuolet’ kohdassa 10 alla. 

·  Ulkoiset kolmannet osapuolet, kuten mainittu osioissa ’Ulkoiset kolmannet osapuolet’ kohdassa 10 alla.

· Tietyt kolmannet osapuolet, kuten kuriiripalvelut ja terveystietojen analysointiorganisaatiot terveyteen tai allergiaan liittyvän tuotevalituksen tapauksessa.

· Kolmannet osapuolet, joille päätämme myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omistuksistamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä ostamaan muita liiketoimia tai liittymään niihin. Jos liiketoimintamme muuttuu, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä ilmoituksessa mainituilla tavoilla. 

Vaadimme, että kaikki kolmannet osapuolet kunnioittavat henkilötietojesi suojaa ja kohtelevat niitä lain mukaisesti. Emme salli seuraajinamme toimivien kolmansien osapuolten palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, ja sallimme heille henkilötietojesi käsittelyn vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

6. Kansainväliset siirrot

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan talousalueen (“ETA”) ulkopuolelle, paitsi seuraavissa olosuhteissa: 

· Emoyhtiömme Post Holdings, Inc:n USA:ssa järjestämä sähköpostin turvallisuus ja suodatus USA:ssa sijaitsevan kolmannen osapuolen sähköpostin turvallisuus- ja suodatuspalvelun kanssa.

· Jos ilmenee henkilötietosuojan rikkomus tai laillinen vaatimus, jolloin saatamme olla velvoitettuja jakamaan henkilötietojasi tietosuojasta vastaavan johtajan, lainopillisen tiimimme tai emoyhtiömme hallintotiimin kanssa.

Aina siirtäessämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme sille samantasoisen tietosuojan vähintään yhdellä seuraavista keinoista: 

· Siirrämme henkilötietojasi vain sellaisiin maihin, joiden tietosuojan Euroopan komissio on todennut olevan riittävällä tasolla. 

· Käyttäessämme tiettyjä palveluntarjoajia voimme käyttää tiettyjä Euroopan komission hyväksymiä sopimuksia, jotka antavat henkilötiedoille samantasoisen suojan kuin Euroopassa. 

· Käyttäessämme USA:ssa sijaitsevia palveluntarjoajia voimme myös siirtää tietoa heille, jos heillä on käytössään Privacy Shield -tietosuojajärjestely, joka vaatii vastaavaa tietosuojaa kuin Euroopan ja USA:n välillä siirretyille henkilötiedoille. Emoyhtiöllämme on käytössä Privacy Shield -tietosuojajärjestely.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja käyttämistämme mekanismeista siirtäessämme tietojasi ETA:n ulkopuolelle (yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä). 

7. Tietoturva

Olemme asettaneet sopivat tietoturvatoimenpiteet, jotta voimme ehkäistä henkilötietojesi: tapaturmaisen katoamisen; luvattoman käytön, pääsyn, muuttamisen tai luovuttamisen. Tämän lisäksi rajoitamme pääsyn tietoihisi sellaisiin toimihenkilöihin, edustajiin, alihankkijoihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, joilla on liiketoiminnallinen tai laillinen tarve tietää. He käsittelevät henkilötietojasi sopimusvelvoitteiden mukaisesti ja heitä sitoo luottamuksellisuus. 

Olemme asettaneet toimenpiteitä, jotka käsittelevät epäiltyjä tietosuojamurtoja, ja ilmoitamme sinulle ja soveltuville viranomaisille kaikista henkilötietojen tietosuojamurroista, joiden tapauksessa laki niin vaatii.

8. Tietojen säilytys

Kauanko käytätte henkilötietojani?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden keräämisen tarkoitusten täyttämiseksi, sisältäen laillisten, kirjanpidollisten tai ilmoituksellisten vaatimusten täyttäminen. 

Henkilötietojen sopivan säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, luvattoman käytön tai luovuttamisen mahdolliset riskit, tietojen käsittelyn tarkoitukset sekä sen, voimmeko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoin, ja soveltuvat lailliset vaatimukset.

Säilytämme henkilötietojasi seuraavien järjestelyjen mukaisesti (ellemme muuta mainitse):

· Liiketoimintakontaktien tiedot 1 vuoden ajan kyseisen Liiketoimintakontaktin suhteen päättymisen jälkeen (tai 6 vuoden ajan jos mahdolliset lailliset vaatimukset tai taloudelliset tai verotukselliset syyt niin vaativat; ja 12 vuoden ajan suhteessa kauppakirjoihin liittyviin sopimusasioihin).

· Kuluttajien henkilötiedot markkinointitarkoituksiin kunnes kuluttaja jättäytyy pois markkinoinnista, johon hän on alunperin liittynyt (suostumuksellaan) tai laillisten intressien sallimalla tavalla.

· Kilpailuun ja kuponkeihin liittyvät henkilötiedot kilpailun tai kuponkitarjouksen keston ajaksi ja 3 kuukautta sen jälkeen tiedusteluihin vastaamisen tarkoituksessa.

· Valitustiedot 6 vuoden ajan valituksen ratkaisun jälkeen.

· Henkilövahinkojen vaatimukset 3 vuoden ajan vahingon tapahtumisesta tai kunnes yksilö on 21-vuotias lapsiin liittyvissä vaatimuksissa.

Joissain tilainteissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi: katso lisätiedot ‘Pyydä poistoa’ osiossa ‘Lailliset oikeutesi’ kohdassa 10 alla.

Joissain tilanteissa voimme anonymisoida henkilötietosi (jolloin niitä ei voida enää liittää sinuun) tutkimus- tai tilastointitarkoituksiin, jolloin voimme käyttää tietoja toistaiseksi voimassa olevan ajan ilman erillistä ilmoitusta. 

Kaikkia säilytysjärjestelyjämme koskien, jos jotakin asiaa koskien tulee vireille kiista tai laillinen vaatimus, niin silloin säilytämme kiistaa tai vaatimusta koskevat tiedot kunnes kiista tai vaatimus on ratkaistu sekä sen ylittävän soveltuvan laillisen rajoituskauden verran.

9. Lailliset oikeutesi

Sinulla on tietosuojalakien myöntämiä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen tietyissä olosuhteissa. Katso lisätietoja näistä oikeuksista osiosta ‘Lailliset oikeutesi’ Kohdasta 10 alla: 

· Oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi.

· Oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisua.

· Oikeus pyytää henkilötietojesi poistoa.

· Oikeus esittää vastalause henkilötietojesi käsittelylle.

· Oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoitusta.

· Oikeus pyytää henkilötietojesi siirtoa.

· Oikeus peruuttaa suostumuksesi.

Jos haluat käyttää jotain yllä olevista oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä(yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä). 

Maksua ei yleensä peritä

Sinun ei tarvitse maksaa pääsystä henkilötietoihisi (tai muiden oikeuksiesi käytöstä). Voimme kuitenkin periä kohtuullisen maksun, jos pyyntösi on selkeästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme kieltäytyä pyyntösi noudattamisesta näissä olosuhteissa.

Mitä saatamme tarvita sinulta

Meillä voi olla tarve pyytää sinulta tiettyjä tietoja henkilöllisyytesi varmistamiseksi sekä varmistamaan oikeutesi päästä tietoihin käsiksi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvallisuustoimenpide, jolla varmistetaan, että henkilötietoja ei luovuteta henkilöille, joilla ei ole niihin oikeutta. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme lisätietoja pyyntöösi liittyen ja pyyntösi käsittelyn edistämiseksi.

Vastaamisen aikaraja

Yritämme vastata kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden sisällä. Joskus tässä voi kestää yli kuukauden, jos pyyntösi on monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla. 

10. Sanasto

LAILLINEN PERUSTA

· Laillinen intressi laillisena perustana käsittää henkilötietojesi käsittelyn liiketoimintamme intressissä, jotta voimme suorittaa ja hallinnoida liiketoimintaamme järkevällä tavalla. Varmistamme, että harkitsemme ja tasapainotamme kaikki sinuun mahdollisesti vaikuttavat asiat (positiiviset ja negatiiviset) sekä oikeutesi ennen kuin käsittelemme henkilötietojasi laillisen intressimme edistämiseksi. Emme käytä henkilötietojasi sellaisiin toimiin, joissa sinuun kohdistuvat vaikutukset ylittävät intressimme (paitsi jos meillä on suostumuksesi tai laki näin vaatii tai sallii). Saat lisätietoja tavasta, jolla arvioimme lailliset intressimme sinuun vaikuttavien seikkojen kanssa ottamalla meihin yhteyttä(yhteystiedot ovat kohdassa 1 yllä).

· Sopimuksen suorittaminen laillisena perustana käsittää tietojesi käsittelyn silloin, kun se on tarpeen sellaisen sopimuksen suorittamiseksi, jossa sinä olet osapuolena, tai pyynnöstäsi suoritetut toimenpiteet ennen tällaisen sopimuksen solmimista.

· Laillisen tai säädöksellisen velvollisuuden noudattaminen laillisena perustana käsittää henkilötietojesi käsittelyn silloin, kun se on tarpeen meitä sitovan laillisen tai säädöksellisen velvoitteen suorittamiseksi.

· Suostumus laillisena perusteena käsittää henkilötietojesi käsittelyn silloin, kun olet antanut suostumuksesi siihen vapaasti. Haluamme vakuuttaa sinulle, että voit pidättää (tai peruuttaa jälkikäteen) suostumuksesi ilman mitään haitallisia seuraamuksia.

KOLMANNET OSAPUOLET

Sisäiset kolmannet osapuolet

Emoyhtiömme Post Holdings, Inc, joka toimii rekisterinpitäjänä aineellisoikeudellisissa vaatimuksissa ja kiistoissa; sekä käsittelijänä IT- ja järjestelmäpalveluissa.

Ulkoiset kolmannet osapuolet

· Käsittelijöinä toimivat ETA-alueella olevat palveluntarjoajat, jotka tarjoavat: IT- ja järjestelmäpalveluita; terveys- ja turvapalveluita; kiinteistönhallintaa ja turvallisuuspalveluita.

· Rekisterinpitäjinä toimivat palveluntarjoajat ETA-alueella.

· Rekisterinpitäjinä toimivat ammattimaiset neuvonantajat kuten asianajajat, pankkiirit, tilintarkastajat ja vakuuttajat ETA-alueella, jotka tarjoavat konsultti-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluita.

· Yhdistyneen Kuningaskunnan tullilaitos ja muut Yhdistyneessä Kuningaskunnassa olevat rekisterinpitäjinä toimivat viranomaiset, jotka vaativat käsittelytoimien raportointia tietyissä olosuhteissa.

· Markkinointitoimistomme, jotka toimivat käsittelijöinä.

· Markkinatutkimusyhtiömme, jotka toimivat rekisterinpitäjinä.

· Kuriirimme, jotka toimivat rekisterinpitäjinä.

· Terveys- ja allergiatestauksen asiantuntijaorganisaatiomme, jotka toimivat käsittelijöinä.

LAILLISET OIKEUTESI

Sinulla on oikeus:

· Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan nimellä ”rekisteröidyn tiedonsaantipyyntö"). Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada kopio säilyttämistämme henkilötiedoistasi sekä kyseisen tiedon käsittelyn tiedot.

· Pyytää oikaisua säilyttämiimme henkilötietoihisi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden korjauttaa säilyttämämme sinua koskeva epätäydellinen tai epätarkka tieto, joskin meidän täytyy mahdollisesti vahvistaa uuden tiedon oikeellisuus.

· Pyytää henkilötietojesi poistoa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pyytää meitä poistamaan tai tuhoamaan henkilötietosi silloin, kun ei ole hyvää syytä jatkaa sen käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tai tuhoamaan henkilötietosi silloin, kun olet onnistuneesti esittänyt vastalauseesi niiden käsittelylle (katso alla), kun olemme mahdollisesti käsitelleet tietojasi laittomasti, tai kun meidän on poistettava tietosi paikallisen lainsäädännön vaatimusten takia. Huomaathan kuitenkin, että emme aina välttämättä voi noudattaa poistopyyntöäsi tietyistä laillisista seikoista johtuen, joista ilmoitamme sinulle mahdollisuuksien mukaan pyyntösi jälkeen. 

· Esittää vastalause henkilötietojesi käsittelylle, kun nojaamme lailliseen intressiimme (tai kolmannen osapuolen intressiin) ja tilanteessasi on jotain, joka saa sinut haluamaan käsittelyn estämistä tällä perusteella, sillä koet että sen vaikuttavan perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissain tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia perusteita jatkaa tietojesi käsittelyä, jotka ylittävät sinun oikeutesi ja vapautesi. Sinulla on kuitenkin myös oikeus esittää vastalause silloin, kun käsittelemme tietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin. 

· Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoitusta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) haluat meidän toteavan tietojen oikeellisuuden; (b) kun tietojemme käyttö on laitonta, mutta et halua tietojasi poistettavan; (c) kun haluat meidän jatkavan tietojesi säilyttämistä, vaikka emme niitä enää tarvitse, sillä tarvitset tietojasi itse laillisten vaatimusten osoittamiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi; tai (d) olet esittänyt vastalauseen tietojen käsittelylle, mutta meidän täytyy varmistaa, ovatko lailliset intressimme tämän ylittäviä. 

· Pyytää henkilötietojesi siirtoa sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Tarjoamme henkilötietosi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa. Huomaathan, että tämä oikeus pätee vain automaattisiin tietoihin, joiden suhteen olet antanut meille alunperin suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai joiden tapauksessa käsittelimme tietoja suorittaaksemme sopimusvelvoitteita kanssasi. 

· Perua suostumuksesi milloin tahansa, kun nojaamme suostumukseesi henkilötietojesi käsittelyssä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksesi perumista suoritetun tietojen käsittelyn laillisuuteen. Jos perut suostumuksesi, emme välttämättä voi tarjota sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Ohjeistamme sinua asiasta, jos näin on suostumustasi peruessasi.

> Back to Weetabix Food Company

Tietoja

Jos tarvitset lisätietoja yhtiöstä tai tuotemerkeistämme, tai jos haluat ottaa yhteyttä kuluttajapalvelutiimin edustajaan klikkaa alla olevaa linkkiä.

Lähetä sähköpostia kuluttajapalveluihin

Tuotemerkkimme

Left Right

Weetabix Minis

Weetabix Minis -murokkeet ovat pieniä ja erittäin maukkaita minimurokkeita

> Täältä löydät Weetabix Minis tuotteet

Weetabix On The Go Breakfast Drink

juoma ja aloita päiväsi drinkin juomalla, joka sisältää maitoa ja is tuttua proteiinia, energiaa ja kuitua.

> Täältä löydät Weetabix On The Go Breakfast Drink tuotteet

Alpen Bars

Klassinen Alpen-maku on siirretty taitavana sekoituksena herkullisen meheviin ja käteviin Alpen-myslipatukoihin.

> Täältä löydät Alpen Bars tuotteet

Alpen Light Bars

Yhdessä patukassa on vain 70 kaloria ja runsaasti kuitua, mutta silti maku on mahtava.

> Täältä löydät Alpen Light Bars tuotteet

Weetos

Suklaanmakuiset Weetos-murorinkulat ovat herkullisia ja rapeita

> Täältä löydät Weetos tuotteet

Weetabix Protein

Weetabix Protein Crunch contains all the nutritional goodness from a Weetabix cereal, but with HIGH PROTEIN

> Täältä löydät Weetabix Protein tuotteet