VALITSE TERVEELLINEN ITSESI!*

Valitse terveellinen itsesi!*

Terveellisellä syömisellä tarkoitetaan ruoan nauttimisella samalla, kun säilytät monipuolisuuden ja tasapainon. Ruokavalintamme vaikuttavat suoraan mielentilaan ja auttavat määrittelemään tulevaisuuden terveydentilan. Terveellisen syömisen ei tarvitse merkitä luopumista kaikista nauttimistamme elintarvikkeista, vaan pikemminkin päätös syödä vähän enemmän hyvää.

* Vehnälesekuitu auttaa kiihdyttämään suoliston toimintaa. Terveyshyödyt saavutetaan, kun vehnälesekuitua saadaan 10g/päivä. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.

Superaamu johtaa superpäivään, joten aloita se oikein Weetabixilla. 100% täysjyvää, vitamiineja ja mineraaleja aloittaa päiväsi oikein.

Tutustu näihin hyödyllisiin kuvakkeisiin pakkauksissamme. Ne auttavat sinua tunnistamaan, miksi tuotteemme ovat sinulle hyväksi.

OTA WEETABIX OSAKSI
TERVEELLISIÄ RUOKAILUTOTTUMUKSIA

Täysjyvävehnä on täynnä superravinteita ja jokaisessa Weetabixissa on 365 grammaa täysjyvää! Tämä jättää tilaa ripaukselle mallasuutetta, suolaa, sokeria ja piristävälle ruiskeelle mineraaleja ja vitamiineja, jotta päiväsi saa loistavan alun. Nauti kaksi joka aamu ja alat huomata eron!