MEIDÄN FILOSOFIAMME

Tuotemerkkimme rakentuvat tärkeimpien periaatteittemme ympärille, jotka auttoivat meitä luomaan nimemme. Ota selvää, miksi haluamme pitää hyvää ravintoa ja vastuullista tuotantoa liiketoimintamme keskiössä.

WEETABIX-VILJELIJÄRYHMÄ

Kaikki Weetabix Biscuit -vehnämme on korjattu alle 50 mailin päässä Burton Latimer -tehtaaltamme.

Viime vuosikymmenen aikana järjestelmään on osallistunut yli 350 paikallista maanviljelijää, jotka ovat kasvaneet vuosittain noin 75 000 tonnia vehnää yli 4 miljoonalla hehtaarilla, joka vastaa lähes 3 000 jalkapallokenttää.

Viljelijäryhmämme varmistaa, että vain korkealaatuinen brittiläinen vehnä päätyy jokaiseen Weetabix-kulhoon.

VASTUULLISUUTTA JOKA VAIHEESSA

Maaseudun hoitaminen.

Työskentelemme viljelijöidemme kanssa pensasaitojen suojelemiseksi kasvuprosessin alkuvaiheessa.

 

Hyvää ruokaa, johon voit luottaa.

Weetabix Originalin valmistuksessa käytettävän vehnän hankintaetäisyys on enintään 50 mailia.

 

Veden käytön vähentäminen.

Olemme sitoutuneet vähentämään vedenkulutusta 20 prosenttia vuoteen 2025 mennessä.  Yli 5 miljoonaa litraa vettä säästyy vuosittain keräämällä ja uudelleenkäyttämällä lauhdevettä valmistusprosessissamme.

 

Jätteiden vähentäminen.

Tuotanto- ja jakelualueilta ei ole toimitettu kaatopaikoille jätettä vuoden 2016 jälkeen.

Joulukuussa 2022 saavutimme tavoitteemme, jonka mukaan kaikkien tuotemerkkien pakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä.

Lupauksemme sinulle: Pyrimme aina tarjoamaan sinulle parasta tekemällä asiat oikein.

KESTÄVYYS

Weetabix Food Company on vastuullinen yritys, joka on ylpeä siitä, että on ravinnut ihmisiä jo vuodesta 1932. Tavoitteenamme on parantaa kaikkien sidosryhmiemme elämää heille tärkeillä tavoilla – ostamme heidän ainesosiaan, täytämme heidän aamiaiskulhonsa tai autamme heitä rakentamaan palkitsevaa uraa.

LATAA RAPORTTI

TEHTÄVÄMME

Haluamme tuoda parempia aamiaisia yhä useampaan pöytään. Olemme ottaneet tehtäväksemme ilahduttaa kuluttajia maistuvilla, ravitsevilla aamiaisilla, jotka on tuotettu intohimoisesti ja erinomaisesti. Liiketoimintamme ytimen tarkoitus on auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää tarjoamalla parempia aamiaisia.

Ihmiset

Olemme sitoutuneet houkuttelemaan ja palkitsemaan loistavia ihmisiä sekä pitämään heistä kiinni antamalla heille mahdollisuus huomata Weetabixin antama ero. Ymmärrämme, että henkilöstömme on suurin voimavara, ja siksi olemme luoneet erinomaisen työympäristön.

Vastuullisuus

Otamme vastuumme vakavasti. Siksi minimoimme jätteet, edistämme sosiaalisesti vastuullista toimintaa ja tarjoamme erinomaista ravintoa.

Ravitsemus

Haluamme antaa kuluttajillemme paremman alun päivään. Joten pyrimme aina tarjoamaan ravitsevamman vaihtoehdon.

Kumppanuus

Teemme tiivistä yhteistyötä toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa molempia osapuolia hyödyttävien kumppanuuksien luomiseksi kaikilla tasoilla – yksittäisistä viljelijöistä suurimpaan jälleenmyyjäämme.

Laatu

Ylläpidämme aina korkeimpia standardeja kaikessa tekemisessämme. Se on ollut niin vuodesta 1932 lähtien – eikä se tule koskaan muuttumaan.

Sukupuolten välinen palkkaero -raportti

Weetabix uskoo, että ihmiset tekevät eron, ja meille on tärkeää, että ylläpidämme kulttuuria, joka arvostaa sekä miesten että naisten upeaa panosta liiketoiminnassamme. Sen varmistaminen, että kannustamme kaikkien kollegoillemme urakehitystä sukupuolesta riippumatta, on aina ollut ja on edelleen johtoryhmämme asialistan ytimessä.

> 2018 Gender Pay Gap Report
> 2019 Gender Pay Gap Report

> 2022 Gender Pay Gap Report

Vaatimuksenmukaisuus ja hallinto

Read our UK Tax Strategy Statement here.

Hyväntekeväisyysjärjestöt

Weetabixillä on kaksi hyväntekeväisyyskumppania – FareShare UK ja GroceryAid. Olemme olleet molempien järjestöjen pitkäaikaisia tukijoita. FareShare UK auttaa torjumaan nälkää ja ruokahävikkiä jakamalla hyvää ruokaa edelleen, kun taas GroceryAid tukee heitä päivittäistavarateollisuudessa, jotka tarvitsevat apua eniten.